Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Alone: Collector's Edition (2002)

Achtervolgd door zijn verleden van mishandeling en misbruik, gaat Alex op zoek naar een levenspartner waar hij emotioneel rust kan vinden. Deze zoektocht levert echter alleen maar een spoor van levenloze jonge vrouwen op. Rechercheur Hannah, belast met de mysterieuze moorden, constateert dat de slachtoffers één ding gemeen hebben: zij zijn allen alleenstaand. Wanneer Alex's oog valt op een nieuwe kandidate, Charlotte, betekent dit de start van een grimmig kat en muisspel: op de hielen gezeten door Hannah, raakt Alex steeds verder verstrikt in zijn fascinatie voor Charlotte...
CompAZG ID: 67

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2002
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Miriam Margolyes, John Shrapnel, Laurel Holloman , Isabel Brook, Caroline Carver, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Phil Claydon
Auteur: Paul Hart-Wilden

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer