Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Hundred-foot Journey (8/8/2014)

Hassan Kadam is een culinaire genie. De Kadam familie, onder leiding van Papa, is uit hun geboorteland India gezet en heeft zicht gevestigd in het schilderachtige dorpje Saint-Antonin-Noble-Val in het zuiden van Frankrijk. Hier openen ze het Indiaas restaurant Maison Mumbai. Maar wanneer de kille eigenaresse van Le Saule Pleureur, een klassiek Frans restaurant met een Michelin-ster, er lucht van krijgt begint ze actief te protesteren.
CompAZG ID: 6646

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8/8/2014
Speeltijd:
Budget: $22,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: HI
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Helen Mirren, Om Puri, Matyelok Gibbs, Michel Blanc, Farzana Dua Elahe, e.a.
Geproduceerd door: Amblin Entertainment, Harpo Films, Participant Media, Imagenation Abu Dhabi FZ, Reliance Entertainment, Touchstone Pictures, DreamWorks Studios
Regisseur: Lasse Hallström
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer