Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama (9/26/2014)

Als de wees Pinky hoort dat de beroemde Kapitein Sabeltand een nieuw bemanningslid zoekt aarzelt hij geen moment en meldt hij zich aan. Maar als Bjorn besluit het piratenschip over te nemen en Kapitein Sabeltand zijn schat af te pakken is dat het startsein voor een spannende avontuurlijke reis over de Zeven Zeeën naar het koninkrijk van Lama Rama. Kan Pinky zich bewijzen als een volwaardig lid van de piratenbemanning? Zal hij ook misschien zijn verloren gewaande vader vinden?
CompAZG ID: 6598

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9/26/2014
Speeltijd:
Budget: $6,970,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Robert Skjærstad, Janne Formoe, Tuva Novotny, Anders Baasmo Christiansen, Fridtjov Såheim, e.a.
Geproduceerd door: Norwegian Pirates
Regisseur: John Andreas Andersen, Lisa Marie Gamlem
Auteur: Lars Gudmestad

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer