Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

K3 Dierenhotel (2/12/2014)

Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de gps'en van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de meisjes aan op de verkeerde bestemming. Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden! Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt, moeten de meisjes van K3 de handen in elkaar slaan om het te redden.
CompAZG ID: 6515

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2/12/2014
Speeltijd: 88 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Officiƫle website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Karen Damen, Kristel Verbeke, Serge-Henri Valcke, Josje Huisman, Philippe Geubels, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Bart van Leemputten
Auteur: Gert Verhulst, Hans Bourlon, Nico De Braeckeleer, Bart van Leemputten

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer