Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bert Visscher: Jammer (1992)

Visscher is de krachtstroom-amusement. Hij put zijn energie uit de chaos. Hij rent in bizarre uitmonsteringen van attribuut naar attribuut, voordurend pratend, dansens, springend en ruziënd met zijn Friese stalknecht.

De Humor in jammer zit vooral in de gecultiveerde mislukking. Visscher doet iets en als dat mislukt gaat hij weer gewoon door als Visscher. Met achterlating op toneel vam alle attributen. Zo hoopt de chaos zich op. En dat is leuk

Visscher is een eersteklas druktemaker met allure.

Kijken naar 'Jammer'betekend verstand op nul, hersens leeg en maar over je laten stromen. Ik heb me in ieder geval tranen gelachen.
CompAZG ID: 650

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1992
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Bert Visscher,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer