Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Epicenter (2002)

Undercover FBI-agente Amanda Foster bevindt zich op het schepst van de snede. En nu is haar taak om Nick Constantine over te brengen naar de staatsgevangenis in Los Angeles. Nick is gespecaliseerd in diefstal van high-tech en verkoopt de militaire geheimen van zijn bedrijf aan de hoogste bieder. Amanda komt er al gauw achter dat ze in val is gelokt. En op het moment dat ze zich realiseerd dat ze niemand kan vertrouwen, zelfs haar collega-agenten niet, wordt Los Angeles verwoest door en giganische aardbeving.
Hoewel ze allebei aan een andere kant van de wet staan, moeten Amanda en Nick hun krachten bundelen om zich een weg te banen door de verwoeste straten van LA, ondertussen achtervolgd door meedogenloze moordenaars en corrupte agenten. Temidden van de puinhopen, vechtend voor hun leven, moeten Amanda en Nick proberen te overleven.
CompAZG ID: 65

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 19-2-2002
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Gary Daniels, Jeff Fahey, Daniela Nane, Constantin Cotimanis,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Richard Pepin
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer