Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sex and the City: Het Complete Eerste Seizoen (06)

CAN WOMEN HAVE SEX LIKE MEN?

Dat is de vraag die columniste Carrie Bradshaw bezighoudt in het eerste seizoen van de meest turbulente hit TV-comedy serie aller tijden. Carrie onderzoekt het sexleven van haar vriendinnen inclusief die van haarzelf. Op deze manier wil ze te weten komen wat een vrouw in de dertig moet ondernemen om succes te hebben in een stad vol ongetrouwde mannen die zich maar niet willen binden aan een vrouw.

Dus ga mee met Carrie, Sam, Miranda en Charlotte op een sexuele zoektocht naar de antwoorden op de meest gewaagde vragen over liefde, sex en relaties! Zijn buitenechtelijke verhoudingen de trend van de 90-er jaren? Is een triootje de nieuwe uitdaging in sex? En als dat zo is, hoe pak je dat aan? Waarom kan je als single-vrouw sex hebben met wie en waar je maar wil? En als je een relatie wil, ze na een leuke nacht de benen nemen? Check it out met de meiden van Sex and the City!

DISC 1
Episode 1 Sex and the City
Episode 2 Models and Mortals
Episode 3 Bay of Married Pigs
Episod
CompAZG ID: 648

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1998-06-06
Speeltijd: +/-30 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: HBO, Darren Star Productions, Media Companies: Paramount Home Entertainment
Regisseur: Susan Seidelman, Alison MacLean, Nicole Holofcener, Alison MacLean, Susan Seidelman, Michael Fields, Darren Star, Nicole Holofce
Auteur: Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Candace Bushnell, Ca

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer