Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Rover (5/18/2014)

Het verhaal speelt zich af in de Australische woestijn in een gevaarlijke en disfunctionele toekomst. Eric heeft elke schijn van menselijkheid achter zich gelaten. Wanneer zijn laatse bezit, zijn auto, wordt gestolen door een bende gevaarlijke criminelen begint Eric aan een zoektocht naar de daders. Hij wordt hierbij gedwongen om de hulp in te schakelen van Reynolds, een naïef lid van de bende die achtergelaten is in de chaos bij hun laatste ontsnappingspoging.
CompAZG ID: 6468

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5/18/2014
Speeltijd: 100 minuten
Budget: $12,250,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: ZH
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Guy Pearce, Scoot McNairy, Robert Pattinson, Nash Edgerton, Anthony Hayes, e.a.
Geproduceerd door: Porchlight Films, FilmNation Entertainment, Screen Australia, Screen NSW, Blue-Tongue Films, Lava Bear Films, South Australian Film Corporation, The, A24
Regisseur: David Michôd
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer