Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Suspect (12/24/2013)

Dong-chul is één van de beste agenten van Noord-Korea, maar hij wordt tijdens een missie van de één op de andere dag in de steek gelaten door zijn regering. Zijn vrouw en kind zijn vemoord in China en omdat hij nergens heeft om heen te gaan besluit hij over te lopen naar Zuid-Korea. Daar werkt Dong-chul als chauffeur voor een directeur genaamd Park, maar als deze op een dag wordt vermoord wordt Dong-chul aangemerkt als de hoofdverdachte en moet hij zijn onschuld zien te bewijzen.
CompAZG ID: 6448

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12/24/2013
Speeltijd: 137 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: KO
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Gong Yoo, Park Hee-Soon, Cho Seong-Ha, Yoo Da-in, Kim Sung-kyun, e.a.
Geproduceerd door: Green Fish Pictures, Musa Productions
Regisseur: Won Shin-Yeon
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer