Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Blue Ruin (9/22/2013)

Dwight (Macon Blair) is een zwerver die in een aftandse Pontiac Bonneville leeft. Moedeloos dwaalt hij door de straten van Delaware, tot hij op een dag opgepikt wordt door de lokale sheriff. Die weet hem te vertellen dat de moordenaar van zijn ouders vervroegd uit de gevangenis wordt vrijgelaten. Dwight raapt meteen zijn spullen bij elkaar en trekt in zijn rammelkast naar Virginia, waar hij post vat aan de uitgang van de gevangenis...
CompAZG ID: 6371

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9/22/2013
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bonnie Johnson, Devin Ratray, Macon Blair, Amy Hargreaves, Kevin Kolack, e.a.
Geproduceerd door: Paradise City, Film Science, The Lab Of Madness, Neighborhood Watch
Regisseur: Jeremy Saulnier
Auteur: Jeremy Saulnier

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer