Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Only Thrill (1997)

Reece McHenry (Sam Shepard) en Carol Fritzsimmons (Diane Keaton) delen een hechte vriendschap vanaf het moment in 1966 dat Carol over de drempel van Reece's tweedehands kledingwinkeltje stapte en solliciteerde naar een baan als naaister. Slecht 1 ding staat een volmaakte liefdesrelatie in de weg: Reece's belofte aan zijn vrouw die na een ongeluk in een coma raakte, dat hij haar trouw zou blijven. Ondertussen ontdekken ook Reece's zoon Tom (Robert Patrick) en Carol's dochter Katherine (Diane Lane) elkaar, hoewel zij hem twee keer verlaat om elders haar idealen na te jagen. Ook tussen Reece en Carol ontstaat een verwijdering, wanneer Carol naar Canada vertrekt om haar zieke zus bij te staan. Langzaam begint Reece zich te realiseren dat het lot dat hem en Carol trof, Tom bespaard moet blijven en hij dwingt hem om zijn gevoelens kenbaar te maken aan Katherine.
CompAZG ID: 634

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1997
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer