Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Attack on the Queen (0001)

Een groep goed georganiseerde en getrainde terroristen, aangevoerd door de aantrekkelijke Britanny (Rachel Blakely), bezetten ten tijde van een debat tussen de wereldleiders van de US en China de Queen Elizabeth2. Het cruiseschip waar de wereldleiders zich toevallig bevinden, wordt binnen de kortste tijd omgebouwd tot een nucleaire tijdbom.

Om een derde wereldoorlog te voorkomen moeten twee totaal verschillende personen een complot uitwerken waaraan de meest geavanceerde technieken te pas komen en de ervaring van de twee personen uitkomst biedt tegen de genadeloze terroristen.
CompAZG ID: 63

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 86 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Rob Estes, Joe Lando, Rachel Blakely, Marie Matiko,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer