Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Isabelle (11/11/2011)

In een bergachtige streek in Frankrijk is op klaarlichte dag de filmster Isabelle Amable verdwenen. Alle opsporingsacties zijn vergeefs; Isabelle blijft onvindbaar. Alleen de dorpsonderwijzer, Bernard Buffon, geeft niet op en neemt zich voor het speurwerk van de politie over te nemen. Isabelle blijkt ontvoerd te zijn door Jeanne Bitor, een oerlelijke vrouw. Isabelle wordt gedwongen model te staan voor een reeks schilderijen, terwijl Jeanne haar laat uithongeren om een schilderij te maken van de aftakeling van de mens.
CompAZG ID: 6051

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 11/11/2011
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Officiƫle website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Monique van de Ven, Halina Reijn, Tineke Caels, Wim Opbrouck, Edwin de Vries,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Ben Sombogaart
Auteur: Tessa de Loo

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer