Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Rouille Et D'os (5/17/2012)

Als Alain van Versch bijgenaamd Ali (Matthias Schoenaerts) uit nood met zijn zoontje van 5 onderdak zoekt bij zijn zus in Antibes in het zuiden van Frankrijk, ontmoet hij in een nachtclub de mooie Stéphanie (Marion Cotillard). Als orka-trainster heeft ze een bijzonder beroep. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat, sensueel en met bijzondere spelregels. Dan krijgt hij het aanbod om deel te nemen aan clandestiene gevechten. Stéphanie werpt zich op als zijn manager.
CompAZG ID: 5996

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5/17/2012
Speeltijd: 120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Bouli Lanners, Céline Sallette, Corinne Masiero, e.a.
Geproduceerd door: Why Not Productions, Les Films Du Fleuve, France 2 Cinéma, Page 114, Radio Télévision Belge Francophone (RTBF), Lumière, Lunanime, Canal+, Ciné+, France Télévisions, Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel de la Fédération Wallonie-Bruxelles, VOO, Vlaams Audiovisueel fonds, Région Provence-Alpes-Côte d'Azur, Département des Alpes-Maritimes, Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter Empowered by Dexia
Regisseur: Jacques Audiard
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer