Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Charlie: The Life and Art of Charles Chaplin: The Chaplin Collection (2004)

Richard Schickel, de door de wol geverfde filmcriticus van Time, brengt met deze documentaire een uitzonderlijk eresaluut aan Charles Chaplin. De wereldpremière van zijn hulde was een hoogtepunt van het Filmfestival van Cannes in 2003. Op het menu: klassieke komische fragmenten; home movies van Chaplin die tennist met Groucho Marx of die werkt aan een choreografie die later zou uitgroeien tot de bekende Globe Dance uit The Great Dictator. Verder verzamelt deze docu ook inzichtelijke interviews met Woody Allen, Martin Scorsese, Johnny Depp, Robert Downey Jr., familieleden van Chaplin en anderen. Geniet van het genie van één van de grootste filmiconen ooit. Ontdek daarna om het even welke Chaplinfilm op het Warner label en maak voor jezelf uit waarom de aantrekkingskracht van Chaplins genie onverminderd voortduurt, van de oude bioscoopjes van weleer tot in onze moderne huiskamers. Het antwoord is simpel: zijn films bekoren zowel kinderen als volwassenen. De definitieve kijk op het eerste genie van de cinema.
CompAZG ID: 584

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 13-2-2004
Speeltijd: 132 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Johnny Depp, Norman Lloyd, Geraldine Chaplin, Charlie Chaplin, Sydney Pollack, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Richard Schickel
Auteur: Richard Schickel

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer