Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

360 (2012)

Een eenzame Engelse zakenman (Jude Law) wordt gechanteerd door een collega die ontdekt heeft dat hij van plan is om een prostituee te bezoeken tijdens een reis. Een getrouwde vrouw (Rachel Weisz) verbreekt haar relatie met haar jongere minnaar. Een Braziliaanse studente (Maria Flor) besluit om haar vriend in Londen te verlaten en terug te keren naar Rio. Een exalcoholicus (Anthony Hopkins) vliegt naar Phoenix in de hoop zijn reeds lang verdwenen dochter terug te vinden.

Op de luchthaven van Denver wordt de kalmte van een man (Ben Foster), die voorwaardelijk vrij is wegens seksueel misbruik, op de proef gesteld wanneer een jonge vrouw hem een onverwacht voorstel doet. Iedereen staat met elkaar in verbinding…
CompAZG ID: 5769

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-7-2012
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Rachel Weisz, Jude Law, Anthony Hopkins, Mark Ivanir, Jamel Debbouze, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Fernando Meirelles
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer