Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lark Rise to Candleford 3 (2009)

Dit derde seizoen van de hartverwarmende BBC-serie Lark Rise to Candleford biedt weer een mix van intriges, drame, humor en romantiek in een sfeervolle 19de Eeuwse setting. Het decor wordt als vanouds gevormd door het onbeduidende gehucht Lark Rise en het nabijgelegen welvarende stadje Candleford. Wanneer de aantrekkelijke en ambitieuze jonge journalist Daniel Parish in Candleford aankomt, ziet het ernaar uit dat er voor de familie Timmins ingrijpende veranderingen op til zijn. Maar zou de familie echt naar Candleford willen verhuizen? En is die vreemdeling wel wie hij beweert te zijn? Intussen hebben alle bekende personages zo hun eigen beslommeringen. Zo leert Dorcas alles over de voor- en nadelen van het moederschap. De gezusters Pratt hebben geheimen voor elkaar. Thomas en Margaret beginnen te wennen aan het leven als echtpaar. Twister werkt zich zoals gewoonlijk, regelmatig in de nesten, terwijl Queenie weer vol wijze raadgevingen zit. En Minnie heeft een missie, zij wil Alf's hart veroveren.
CompAZG ID: 5734

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2009
Speeltijd: 600 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Linda Bassett, Ronald Pickup, Matilda Ziegler, Tom Conti, Julia Sawalha, e.a.
Geproduceerd door: BBC, Media Companies: Just Bridge Entertainment
Regisseur: Sue Tully, David Tucker, Patrick Lau, Patrick Lau, Moira Armstrong, Sue Tully, Paul Seed, David Innes Edwards, Sue Tully, Patric
Auteur: Flora Thompson, Flora Thompson, Flora Thompson, Flora Thompson, Flora Thompson, Flora Thompson, Flora Thompson, Flora Thompson,

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer