Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Conspiracy (2001)

Deze film speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1942 komen de Nazi- en SS-leiders naar Berlijn voor de 'Wannsee Conferentie'. Daarz ullen ze zoeken naar een oplossing voor de jodenproblematiek. Onder leiding van SS-Generaal Reinhard Heydrich komen de Duitse leiders tot de historische en onmenselijke conclusie dat de joden in Europa moeten uitgeroeid worden. Deze pakkende, historische film vertelt het relaas van hoe de holocaust precies tot stand is gekomen. Schitterende vertolkingen van onder meer Kenneth Branagh (als Reinhard Heydrich) en Stanley Tucci (als Adolph Eichmann) maken deze film tot een meesterwerk. Branagh won voor zijn rol een Emmy Award voor beste acteur.
CompAZG ID: 5717

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 19-5-2001
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Stanley Tucci, Colin Firth, Kenneth Branagh, Ian McNeice, Brendan Coyle,
Geproduceerd door: BBC Films
Regisseur: Frank Pierson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer