Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

In a Better World (2010)

Anton werkt als ontwikkelingsarts in Afrika en is amper thuis met zijn gezin dat in een idyllische dorpje aan de kust van Denemarken woont. Zijn oudste zoon Elias wordt op school gepest, maar dit verandert wanneer een nieuwe klasgenoot Christian het voor hem opneemt. Christian is na de dood van zijn moeder samen met zijn vader naar Denemarken verhuisd en verwerkt heel moeizaam dit verlies. De twee jongens vinden steun bij elkaar en worden hechte vrienden. Toch weet Elias met zijn opgekropte woede geen weg en betrekt hij Christian bij een gevaarlijke wraakactie.
CompAZG ID: 5585

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-9-2010
Speeltijd: 113 minuten
Budget: $15,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Mikael Persbrandt, Markus Rygaard,
Geproduceerd door: Zentropa Entertainments
Regisseur: Susanne Bier
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer