Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Verdwaald in het geheugenpaleis (2010)

Anita, Louise en Alice wonen op een bijzondere afdeling van een verzorgingstehuis. Hoewel ze onderling erg verschillen, hebben ze één ding gemeen: Alzheimer.

Ze bevinden zich in de eerste fase. Ze zijn in staat zijn om in een tamelijk normale omgeving te leven en de simpele dagelijkse bezigheden zelfstandig uit te voeren. Maar ze beseffen ook dat achteruitgang een onvermijdelijk afscheid van de groep betekent en tevens hun laatste beetje waardigheid en identiteit. De volgende fase hangt als een zwaard van Damocles boven hun hoofd: die van volledige afhankelijkheid in een gesloten afdeling.
CompAZG ID: 5574

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2010
Speeltijd: 91 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Bewoners de Bijster Iduna, Anita Heimans, Louise Rens, Alice de Winter, Philomena (Mijntje) Schellekens, e.a.
Geproduceerd door: Associate Directors, Memphis Film & Television, Media Companies: Cinema Delicatessen, De Filmfreak
Regisseur: Klara van Es
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer