Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A Touch of Frost: Het complete 14e seizoen (12)

Eén nieuwe laatste moordzaak voor inspecteur Jack Frost in dit veertiende en allerlaatste seizoen van de meest succesvolle Britse detectiveserie ooit. Jack Frost zal het politiecorps verlaten, maar of hij nu de deur achter zich dichttrekt of als lijk wordt weggedragen laten we nog even in het midden. Misdaad, spanning en intrige zijn dus ook nu weer gegarandeerd.

If Dogs Run Free, Part 1:
Wanneer DI Jack Frost samenwerkt met RSPCA inspecteur Christine Moorhead bij een inval met een wreed hondengevecht, heeft dat onverwachte en dodelijke gevolgen. Een jongen wordt vermoord bij een steekpartij en de vader van de verdachte doet er alles aan om de enige getuige - Christine - er van te weerhouden te getuigen tegen zijn zoon.

If Dogs Run Free, Part 2:
Het verleden haalt Frost op meerdere fronten in als een serie misdrijven hoofdinspecteur Mullett er van overtuigt dat het leven van zijn veteraan Frost gevaar loopt. Er moeten nu twee moordenaars gepakt worden, maar dat gebeurt pas nadat er opnieuw een trag
CompAZG ID: 5572

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2008-10-12
Speeltijd: +/-120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Media Companies: Dutch FilmWorks
Regisseur: Paul Harrison
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer