Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

She's Out (1995)

Ann Mitchell keert terug in haar bekroonde rol als Dolly Rawlins in het vervolg van Lynda La Plante's baanbrekende dramaserie Widows. Dolly Rawlins is weer vrij, ze heeft de acht jaar gevangenisstraf voor de moord op haar man uitgediend. En nu is haar eerste zorg het terugvinden van de 6 miljoen aan diamanten, die ze heeft verstopt voordat ze de cel in ging. Het geld zal ervoor zorgen dat ze haar dromen waar kan maken en een nieuw leven kan beginnen. Maar haar voormalige celmaatjes hebben daar zo hun eigen ideeën over...
CompAZG ID: 5569

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1995
Speeltijd: 309 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Douglas McFerran,
, Nicholas Palliser, Indra Ové, Anna Patrick, e.a.
Geproduceerd door: Media Companies: Just Bridge Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer