Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

08/15 - Teil 1 (0001)

Het eerste deel van de beroemde Duitse oorlogstrilogie, gebaseerd op de boeken van Hans Hellmut Kirst, die zelf als luitenant in het Duitse leger diende tijdens de Tweede Wereldoorlog. Later schreef hij verschillende romans over de oorlog, die ook buiten Duitsland succesvol waren.
Het eerste deel van 08/15 toont het leven van de soldaten in de barakken, aan de vooravond van de oorlog. Soldaat Asch besluit tot rebellie wanneer een sadistische officier een soldaat tot zelfmoord drijft. De officieren proberen de zaak onder het tapijt te vegen, maar Asch is vastbesloten de schuldigen aan te klagen… Zijn persoonlijke strijd dreigt echter te worden overschaduwd door de dreiging van oorlog…
CompAZG ID: 5561

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 103 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Divina Film, Media Companies: DFW Dutch Filmworks
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer