Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Der Stern von Afrika (1957)

Hij wordt door kenners de beste gevechtspiloot aller tijden genoemd: Hans-Joachim Marseille. Tijdens de Tweede Wereldoorlog haalde hij maar liefst 158 vijandige vliegtuigen neer boven de Afrikaanse woestijn, met als toppunt: 17 op één dag! Om die reden werd hij ook wel de ‘Ster van Afrika’ en de ‘Adelaar van de Woestijn’ genoemd. Ondanks zijn successen en talloze onderscheidingen kwam hij veelvuldig in conflict met de officieren van de Luftwaffe vanwege zijn roekeloos gedrag, arrogantie en brutaliteit richting zijn meerderen. Der Stern von Afrika vertelt het ongelofelijke verhaal van deze onoverwinnelijke gevechtspiloot.
CompAZG ID: 5560

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 13-8-1957
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Marianne Koch, Joachim Hansen, Carl Lange, Peer Schmidt, Hansjörg Felmy,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Alfred Weidenmann
Auteur: Herbert Reinecker, Udo Wolter

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer