Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

08/15 - Teil 3 In der Heimat (1955)

Nazi-Duitsland staat op instorten. Generaals laten hun verzwakte legers in de steek terwijl SS’ers over lijken gaan om hun gestolen rijkdom te behouden. In de nazi-top worden moorden beraamd en complotten gesmeed. Te midden van deze chaos ziet Luitenant Asch hoe voormalige patriotten nu de kans grijpen om zich aan te sluiten bij de geallieerden, wier victorie steeds zekerder wordt…
Het laatste deel van de filmtrilogie 08/15, gebaseerd op de boeken van Hans Hellmut Kirst, die zelf als luitenant in het Duitse leger diende tijdens de Tweede Wereldoorlog. Later schreef hij verschillende romans over de oorlog, die ook buiten Duitsland succesvol waren.
CompAZG ID: 5556

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-12-1955
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Helen Vita, O.E. Hasse, Joachim Fuchsberger, Hannes Schiel, Gustav Knuth, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Paul May
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer