Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Gooische Vrouwen: Seizoen 1 (30)

Het is net als een sprookje, maar schijn bedriegt. De prins op het witte paard is al lang de echtgenoot, ze hebben een gezin gesticht, dikke bankrekeningen en droomauto's op de oprijlaan van hun prachtige villa's.

Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Willemijn (Annet Malherbe) leven een droom - voor de buitenwereld. Achter de schermen is hun leven vol onzekerheden: "Hoe hou je het spannend in je relatie?" "Hoe vaak doen jullie het nog?" "Gaat hij vreemd?" "Is hij vruchtbaar?" "Word ik nog begeerd?" "Hoe zou het zijn om weer vlinders van verliefdheid te voelen?" en "Is vreemdgaan een optie?" Ze worden vriendinnen, ondanks hun verschillende persoonlijkheden. Bespreken alles met elkaar, bij witte wijn, of met hun aantrekkelijke therapeut Dr. Rossi (Derek de Lint).

Ze gaan de strijd tegen het ouder worden aan met Botox en Siliconen, de concurrentie proberen ze te verslaan met sexy kleding en intelligentie. In Gooische Vrouwen wordt gelachen, gedronken, geliefd, gehuild e
CompAZG ID: 5532

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005-10-30
Speeltijd: +/-52 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: CNR Entertainment
Regisseur: Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman
Auteur: Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer