Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Verleden van Groningen (2009)

Deze DVD-box belicht de rijke geschiedenis van Groningen. Door middel van prachtige kaarten, historische prenten, oud filmmateriaal en schitterende nieuwe opnames wordt de fascinerende historie van de stad en de provincie geschetst.

Presentator Roel Dijkhuis neemt u onder andere mee naar zo'n tienduizend jaar geleden toen kleine groepen rendierjagers door de noordelijke kuststreken trokken, naar de overblijfselen van landbouwers die handel dreven met de Romeinen, naar de Middeleeuwen toen er in de provincie meer dan dertig kloosters waren gevestigd en naar de zestiende eeuw toen Groningen steeds meer onderdeel werd van het Europese strijdtoneel. Ook de latere geschiedenis van Groningen komt aan bod, met onder andere de oprichting van de universiteit, de industrialisatie, de Tweede Wereldoorlog en de gaswinning in Slochteren.

Extra Informatie:
* Ruim 3uur
* Roel Dijkhuis was 18 jaar directeur van RTV Noord en is een enorme kenner
* Staat hoog aangeschreven in Pers

Disc 1:
Aflevering 1: Land en wat
CompAZG ID: 5531

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2009
Speeltijd: 150 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer