Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Gooische Vrouwen: Seizoen 2 (07)

Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn leven het luxe leven in het Gooi! Ondanks dure auto's, prachtige villa's en dikke bankrekeningen heeft hun dagelijkse bestaan weinig weg van een sprookje.

Willemijn en Evert zijn vastbesloten om te gaan scheiden. Maar kunnen ze echt zonder elkaar? Cheryl is eindelijk in verwachting, maar is Martin de vader? Kan zij haar twijfels geheim houden? Claires fatale val in het zwembad heeft gevolgen, ze is zichzelf niet mee. Brokkelt de muur om haar heen langzaam af? Ook Anouk lijkt veranderd, zij wil een goede en verantwoordelijke moeder voor Vlinder zijn. Gaat haar dat lukken of zal haar seksverslaving een belemmering vormen?

Samen delen ze lief en leed en wordt er gelachten, gehuild en geschreeuwd. Zij zijn vriendinnen, ondanks hun verschillende karakters en staan altijd voor elkaar klaar. Gooische Vrouwen gaat over een bijzondere vriendschap zoals alleen vrouwen die kunnen hebben.

Gooische Vrouwen is het echte leven... in 't Gooi.
CompAZG ID: 5522

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006-09-07
Speeltijd: +/-52 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Talpa, Media Companies: CNR Entertainment
Regisseur: Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman, Will Koopman
Auteur: Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol, Linda de Mol

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer