Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Glennis Grace - One Night Only (2011)

Op 27 april 2010 gaf Glennis Grace een exclusief en intiem concert in Club Dauphine in Amsterdam. Voor een select groepje fans, collega’s, pers en BN’ers bracht de zangeres een aantal bekende covers en eigen hits ten gehore. Het album bestaat uit nummers die live zijn opgenomen tijdens het concert. Naast eigen nummers zoals Als je slaapt en Als je mij weer aankijkt bevat het album ook haar nummer 1 hit Afscheid. Daarnaast komen wereldhits voorbij van o.a. Phil Collins en Michael Jackson. Met gastoptredens van Xander de Buisonjé, Candy Dulfer, Esilia Rombley en Lange Frans.
CompAZG ID: 5500

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-6-2011
Speeltijd: 90 minuten
Budget: $17.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer