Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

Wachtwoord



Wachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Space Cowboys (2000)

Ze waren fysiek en mentaal voorbereid op Amerika's grote stap in de ruimte. Op het laatste moment werden de stoere binken van Team Daedalus echter vervangen. Nu, 40 jaar later, is er een nieuwe kans. En deze keer is het helemaal van hun.

Clint Eastwood, die voor de 22ste keer regisseert en voor de 42ste keer acteert, staat aan het hoofd van een schitterende cast in dit verfrissende high-tech avontuur. Samen met hem spelen Tommy Lee Jones, Donald Sutherland en James Garner testpiloten die samen werden opgeleid en die door hun kennis van veroudere technologie de enigen zijn die een primitieve Russische sateliet kunnen herstellen die uit zijn baan is geraakt en een bedreiging vormt voor de aarde. Wees klaar voor "een van de betere films" (The Wall Street Journal). Met zijn onweerstaanbare dosis emotie, humor en heldenmoed is Space Cowboys een must voor de filmliefhebber.
CompAZG ID: 550

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 31-7-2000
Speeltijd: 125 minuten
Budget: $65,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Clint Eastwood, James Cromwell, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Rade Šerbedžija, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures, Clipsal Films
Regisseur: Clint Eastwood
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer