Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 42 (2010)

Kroatiƫ
Vanuit de hoofdstad Zagreb een reis naar de kust en grootste haven, Rijeka. Zo krijg je een goed beeld van Kroatiƫ, waar moerassen plaats maken voor woest bergland, voor de trein steil afdaalt naar de kust.

Zweden-Noorwegen
In deze aflevering een reis over de noordelijkste spoorlijn van Europa van de mijnstad Kiruna naar de haven Narvik. Tussen vrachttreinen met de sterkste el-loks rijden een paar treinen, waarvan de reizigers kunnen genieten van de woeste natuur in de witte wereld boven de poolcirkel.

Noorwegen
In deze aflevering een reis over de Sorlandsbanen van Kristiansand -de poort naar Europa- naar Drammen. Onderweg een film van het Noorse landschap, waar je hetzelfde ziet in duizend varianten.
CompAZG ID: 5479

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2010
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer