Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 41 (2010)

Duitsland
Lahntalbahn: een treinreis langs de rivier de Lahn, wat een mooi beeld oplevert van het beboste rivierdal, met om iedere bocht een oud stadje. Daar bovenuit steken ruïnes, burchten en kastelen, waarbij de naam Nassau steeds weer opduikt en Dillenburg het eindpunt is.

Zwitserland
Ook al is het dorp Aigle niet groot, het is erg belangrijk als knooppunt van openbaar vervoer in de Chablais. In dit Franse deel van Zwitserland brengen twee smalspoorlijnen al meer dan 100 jaar reizigers naar wintersportcentra als Leysin en Les Diablerets. Diepe dalen en steile hellingen staan garant voor een prachtige reis.

Zwitserland
In een klein gebied van Frans Zwitserland waren ooit vier smalspoorbedrijven, die elkaar stevig beconcurreerden. Nu zijn ze samen van groot belang voor het vervoer van bewoners en toeristen in de Chablais. Reizen naar Champéry en Bretaye geven daar een goed beeld van.
CompAZG ID: 5478

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2010
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer