Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 39 (2009)

Rail Away brengt al verscheidene jaren markante spoorlijnen en fascinerende treinreizen van over de gehele wereld in beeld. Elke reis prikkelt het inlevingsvermogen van de kijker, waarbij we kennis maken met verschillende culturen, landschappen en intrigerende mensen.

Ierland

Iedere dag verbinden zeven internationale treinen de twee landen van Ierland. We reizen mee vanaf Dublin langs de oostkust naar Portadown in het Verenigd Koninkrijk langs de natuur, zee en oude steden van dit groene eiland.

Engeland

De eeuwenoude stad Canterbury, godsdienstig centrum van Groot-Brittanniƫ, is het begin van een reis door Kent en Sussex. Na Ashford reizen we door drooggelegde moerassen tot we bij Hastings de zuidkust bereiken. Na krijtrotsen, slag- en hopvelden is het prachtige station van Brighton het eindpunt.

Belgiƫ

Bij de voet van de imposante citadel ligt het station van Namur, waar we in de trein naar Arlon stappen. Niet voor de kortste reis, maar langs en over de Maas en de Lesse. Dat garandeert een
CompAZG ID: 5476

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2009
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer