Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 37 (2008)

Rail Away brengt u weer een nieuwe selectie markante spoorlijnen en fascinerende treinreizen. Elke reis prikkelt het inlevingsvermogen van de kijker, waarbij we kennis maken met verschillende culturen, landschappen en intrigerende mensen.

Noorwegen

De Sørlandsbane is de spoorlijn, die langs de Noorse zuidkust van Stavanger naar Oslo loopt en waarvan de bouw 66 jaar duurde. We nemen de trein naar Kristiansand, waarvan het eerste deel langs de zee en fjorden loopt. Daarna gaat het spoor meer landinwaarts door hoger geegen bergruggen. Kilometers lange tunnels bepalen voor een flink deel het beeld van deze spectaculaire treinreis, die een voortdurende afwisseling is van toppen en dalen van het Noorse landschap.

Frankrijk

Een treinreis over de kortste spoorverbinding tussen Parijs en Marseille met de Cevénol Express. Deze lijn werd in de 19de eeuw aangelegd langs de rivier de Allier door het Massif Central. In dit woeste en slecht toegankelijke gebied werden meer dan 100 tunnels en viadukten aangelegd.
CompAZG ID: 5474

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2008
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer