Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 35 (2006)

Engeland
Een reis over de oudste Engelse spoorlijn van de oost- naar de westkust, van Newcastle naar Carlisle, evenwijdig aan de Muur van Hadrinanus. Die werd gebouwd om het Romeinse rijk tegen invallen te beschermen. Dan verder naar het zuiden en Lancaster en vandaar over de prachtige waddenkust van Cumbria en het Lake District.

Schotland
Een treinreis langs de Schotse oostkust (vanaf Aberdeen) betekent het passeren van een lange rij kunstwerken. Een voor Schotland minder spectaculair landschap levert toch genoeg bekijks op. Hoogtepunten zijn twee van de bekendste spoorviaducten van de wereld, ieder met hun eigen verhaal.

Noorwegen
In het winterse Noorse landschap een treinreis van Lillehammer naar Hamar, beide bekend van de Olympische Winterspelen, naar het oosten van het land. Daar voert een spoorlijn door dunbevolkte gebieden, bedekt met bossen, naar het voormalig mijncentrum Roros.
CompAZG ID: 5472

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer