Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 27 (2000)

Schotland
Een reis van de Schotse hoofdstad Edinburgh over de grootste spoorbrug van de wereld naar de hoofdstad van de Highlands, Inverness. Voor de hoofdstad van de Highlands wordt bereikt, krijgen reizigers een goed beeld van de grote variatie die het Schotse landschap biedt.

Schotland
Dwars door een bijna ontvolkt gebied, in een ruige natuur met een weerbarstig klimaat, werd ooit een spoorlijn aangelegd. De lijn loopt langs diepe fjorden van Inverness naar Kyle of Lochalsh tot aan eilanden als Skye aan de westkust. Deze reis is nog altijd een fantastische manier om Schotland te beleven.

Engeland
De spoorlijn door de Yorkshire Dales is het bewijs van de koppigheid van een Engelse ondernemer, die het onherbergzame gebied en het woeste klimaat trotseerde om zijn droom te realiseren; een eigen spoor naar Schotland. En nog altijd is de reis meer dan de moeite waard.

Rail Away is een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld. Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzon
CompAZG ID: 5464

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2000
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer