Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 24 (2004)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld.

Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoorbouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Zwitserland
Rhätische Bahn deel 1. Het verhaal van een Hollandse bankier die grondlegger werd van de beroemde Rhätische Bahn en het verhaal van deze smalspoorlijn in het kanton Graubünden in Oost-Zwitserland. Eén van de lijnen van de Rhätische Bahn is de lijn van Chur via Davos naar Italië.

Zwitserland
Rhätische Bahn deel 2. Als vervolg op deel 1 wordt o.a. de Arosa Bahn gevolgd. Interessant is de het beroemde in 1903 geopende traject langs en in de bedding van de Rijn, ook wel de Zwitserse Gran Canyon genoemd. Opvallend is de Verreinatunnel, de langste smalspoortunnel ter wereld.

Zwitserland
BLS, Bern-Lötschberg-Simplon. Het verhaal van één van de Noordzuidspoorverbindingen door de Zwitserse Alpen van Bern door de Simplontunnel
CompAZG ID: 5461

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer