Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 21 (2004)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld.
Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoortouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Denemarken & Zweden
Denemarken & Zweden
Na jaren van wikken en wegen is in 2000 de nieuwe vaste oeververbinding over de Oresund tussen Denemarken en Zweden geopend. Deze 16 kilometer lange combinatie van tunnel en brug geeft weg- en treinverkeer de mogelijkheid deze drukke zeestraat over te steken.

Denemarken
De reis gaat met de snelle intercity van Kopenhagen naar Aalborg. Dat de Denen goed zijn in het conserveren van hun verleden blijkt uit de vele musea die onderweg worden aangedaan. Vooral van de roemruchte Vikingen is in Kopenhagen veel terug te vinden.

Noorwegen
Gestart wordt in de haven van de stad Trondheim en gaat landinwaarts naar Dombas over één van de oudste spoorlijnen van het land. Vervolgens vervolgt zij de reis naar de kust v
CompAZG ID: 5458

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Mouissie Corporation, Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer