Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 14 (2004)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld. Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als een leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoorbouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Egypte
Alexandrië - Caïro. Een rit door de Nijldelta, van de oude stad Alexandrië aan de Middellandse Zeekust naar het hart, de hoofdstad Caïro. Deze reis geeft een goed beeld van een land waar modern en oud op uitbundige manier te zien zijn en vaak met elkaar wedijveren om het bestaansrecht.

Egypte
Caïro - Assuan. Een treinreis langs de levensader van Egypte, de Nijl. Vanaf de hoofdstad Caïro volgen we de rivier tot aan de oevers van het Nassarmeer bij Assuan. Daarbij zijn veel aspecten van Egypte te zien: zowel oude steden en het platteland als de woestijn.

Brazilië
In dit land wordt de trein meestal gebruikt voor het transport van goederen. Vanuit Sao Paulo reizen we naar de Boliviaanse grens. Onderweg wordt er aandacht besteed aan de '
CompAZG ID: 5451

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO, Media Companies: VTCMedia
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer