Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 13 (2004)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld. Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als een leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoorbouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Cuba
De reis start in de moderne, toeristische resorts aan zee, inclusief een stop in Havana, de hoofdstad van het eiland. Een prachtig en fascinerend land, swingend op het ritme van de rumba. Het eindstation is Pinar del Rio, waar duizenden Cubanen op de tabaksplantages werken.

Ecuador
De spectaculaire reis door Ecuador start op de hoogte van 2.850 meter in de hoofdstad Quito, op weg naar de beroemde Devil's Nose, om uiteindelijk te arriveren in Riobamba. De trein biedt niet alleen zitplaatsen in de prachtige houten rijtuigen, men kan zelfs op het dak meereizen.

Peru
Per spoor over de Andes op zoek naar de oude Inca-cultuur. Van Juliaca naar Cusco, een stadje op 3.300 meter hoogte in het Andesgebergte. De trein reist verder van Cusco naar
CompAZG ID: 5450

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO, Media Companies: VTCMedia
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer