Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 12 (2004)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld. Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als een leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoorbouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Amerika
Startend op Pikes Peak, één van werelds hoogstgelegen stations, in Colorado dalen we met het 'ijzeren paard' af naar Denver op zoek naar de goudgravers. We nemen de antieke Loop Railroad langs oude goudmijnen naar Glenwood Springs, voor een woeste rit over de Colorado river.

Amerika
Extreem is het reizen door de staat Californië te noemen. Los Angeles, het centrum van de filmindustrie, is het startpunt, waarna het pittoreske stadje San Luis Obispo wordt bezocht op weg naar San Fransisco, stad van de Golden Gate Bridge. We eindigen in Sacramento.

Amerika
Deze reis neemt ons mee, dwars door de verlaten woestijn, met rotsen en rood zand, naar het centrum van Arizona: Phoenix, een moderne oase van steen, glas en metaal, wolkenkrabbers
CompAZG ID: 5449

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO, Media Companies: VTCMedia
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer