Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 11 (2004)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld.
Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoortouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Oostenrijk
In Wenen, de muzikale stad, begint onze magnifieke reis door Oostenrijk. Over de oude Semmeringbrug en langs pittoreske dorpjes en steden als Innsbruck. In de omgeving van Salzburg bereizen we de nostalgische Schafbergbahn. We eindigen met een stoomtrein op de Zillertalbahn.

Zwitserland
Met de beroemde Bernina Express reizen we in de winter door de Alpen, door de diepe ravijnen en zeer smalle treinviaducten. Naast een uitstapje in een supersnelle slede reizen we tevens in een prachtige stoomtrein naar het bekende ski-oord Davos.

Zwitserland
Met de Willem Tell Express (boot & trein) vertrekken we vanuit Luzern door Europa's hoogste bergen naar Vitznau. Hiervandaan verder door de Gotthardtunnel naar Locarno. Met een stoomlocomotief d
CompAZG ID: 5448

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Meskers Media, Evangelische Omroep, Media Companies: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer