Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 9 (2004)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld.
Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoortouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Duitsland
Gefocust wordt op de Deutsche Bundesbahn. Vanuit één van de oudste Duitse steden, Keulen, volgen we de drukst bevaren rivier van Europa, de Rijn. Met de intercity bezoeken we Bonn en Königswinter, waarvandaan een rit in de elektrische trein Die Drachenfelsbahn wordt gemaakt.

Hongarije
Na een fascinerende kennismaking met Hongarije, door een bezoek aan de stad Boedapest, stappen we aan boord van The Imperial Exprorer, de nostalgische 'Trein van de honderd jaren'. Bij Solymar wordt de 'kindertrein' bezocht (smalspoor van 760 mm en 11,2 km lengte).

Roemenië
Met de 'The National Society of Romanian Railways', ofwel de Nationale Spoorwegen van Roemenië, rijden we van cultureel Boekarest naar Ploiesti, vakantieplaats Sinaia, de oude stad
CompAZG ID: 5446

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer