Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 3 (1997)

Australië
Sydney - Adelaide. Allereerst volgen we The Zig Zag Railway in de Blue Mountains. Voorts dalen we, hangend aan kabels met een contragewicht, vanuit Sydney af langs de Blue Mountains, met de Scenic Railway uit 1880. Bijzonder is hier de Indian Pacific trein.

Australië
Adelaide - Perth. We starten op de oude Cockle Train om over te stappen
op een nog ouder vervoermiddel: de paardentram, al sinds 1895 in gebruik. Tevens bezoeken we de oude mijnwerkersstad Kalgoorlie, met een goudzoekers-openluchtmuseum en een kamelenfokkerij.

Nieuw-Zeeland
Vanuit Wellington wordt de boot genomen naar het zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland. Daar begint een reis langs de kust, via Kaikoura naar Christchurch. De bekende TranzAlpine trekt vervolgens door de bergen.
Ook wordt een kolonie pinguïns bezocht met de Taiera Gorge.
CompAZG ID: 5440

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1997
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: EO
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer