Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rail Away 1 (1995)

Een onderzoekstocht naar markante spoorlijnen overal ter wereld.
Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoorbouw en de treinen, de landschappen en culturen.

Namibië
Met de Shongololo Express passeren we het spectaculaire landschap van Namibië. De op één na grootste vallei in de wereld, Fish River Canyon, trekken we door naar de rode duinen van Namib Desert. Deze reis wordt gevormd door de spelen in Etosha National Park.

Zimbabwe
De uiterst luxe trein van Rovos Rail start bij de beroemde Victoria Falls en leidt ons naar het schitterende National Park Hwange. In Bulawayo wordt de mooie stoomtrein 'Pride of Africa' aangekoppeld en reizen we verder naar Pretoria.

Zuid-Afrika
Rovos Rail, een antieke, luxe safaritrein, rijdt vanaf Pretoria, via Kimberly en Matjiesfontein naar Kaapstad. Een adembenemende reis langs de prachtige Zuid-Afrikaanse kust, maar tevens een indrukwekkend landschap met platte ber
CompAZG ID: 5438

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1995
Speeltijd: 80 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: VTC Media
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer