Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kylie Kwong: Food for Thought (2007)

Food for Thought is een heerlijke serie uitgaven voor iedereen die verrassende verhalen over eten net zo leuk vindt als eten zelf. Elk deel in de reeks bestaat uit een populair culinair tv-programma op DVD én een boekje vol recepten van de kok(s) in kwestie.
In dit deel van Food for Thought maken we kennis met Kylie Kwong, een beroemde Australische topkok, restaurateur, schrijfster en tv-presentatrice. In het naar haar genoemde tv-programma maakt zij een avontuurlijke reis door China, het land waar haar voorvaderen vandaan komen. Ze vindt er een enorme diversiteit op elk denkbaar gebied: mensen van straatarm tot schatrijk, onooglijke dorpjes maar ook gigantische wereldsteden en, niet te vergeten, een onvoorstelbare rijkdom aan regionale gerechten en smaken. In het receptenboekje dat dit deel van Food for Thought compleet maakt, heeft Kylie een aantal van haar favoriete gerechten gebundeld. Chinees eten zoals het hoort!
CompAZG ID: 5408

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2007
Speeltijd: 215 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Kylie Kwong,
Geproduceerd door: Sitting in Pictures, Fremantle Media Enterprises, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer