Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Good The Bad The Weird: 2-Disc Special Edition (2008)

Korea's modelregisseur KIM JEE-WOON ("A Bittersweet Life", "A Tale of Two Sisters") haalde de beste acteurs van het land bij elkaar en schiep een energiek, stilistisch meesterwerk over de jaren '30 in het Verre Oosten, met fascinerend lange close-ups en meesterlijke beelden. Wilder dan het Wilde Westen en avontuurlijker dan Indiana Jones. Deze topfilm met een mix van diverse genres overschrijdt met z'n adembenemende esthetiek en ijzersterke soundtrack alle grenzen en is zonder meer de aanrader van het jaar!

In de jaren '30 komen in het Verre Oosten een treinrover, een premiejager en een vluchteling bijeen: "The Weird" (Song Kang-ho) steelt een mysterieuze schatkaart van een hoge Japanse ambtenaar. "The Bad" (Lee Byung-hun) krijgt betaald om hem terug te halen en "The Good" (Jung Woo-sung) jaagt op beiden om zijn inkomen op te krikken. Maar ze worden op de hielen gezeten door talloze, meedogenloze bandieten en het Chinese leger, dat denkt dat de kaart het Japanse bouwplan van een vijandelijk stuk spoorrails
CompAZG ID: 5407

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-9-2008
Speeltijd: 125 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: KO
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Oh Dal-Su, Lee Byung-Hun, Song Kang-ho, Je-mun Yun, Seung-su Ryu, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Kim Jee-Woon
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer