Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

3 Musketiers - de Musical (2003)

De voorstelling: Akte 1 en 2 van de musical Achter de schermen: Een unieke kijk op de ontwikkeling van begin tot eind van deze musical. Van repetitie tot toneel: Het totstand komen van 'Nu', 'Ik ben een vrouw', 'Oh Heer' en 'Een voor allen en allen voor een'. Musical award gala 2003: Het spectaculaire optreden van de cast van 3 musketiers tijdens het musical award gala 2003 in de RAI Amsterdam
CompAZG ID: 539

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-11-2003
Speeltijd: 158 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Officiƫle website
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Henk Poort, Cees Geel, Rein Kolpa, Bastiaan Ragas, Pia Douwes,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer