Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Henning Mankell's Wallander 3 (2009)

Kurt Wallander, de melancholische en ietwat cynische inspecteur, heeft net als zijn geestelijke vader Henning Mankell, een voorliefde voor Italiaanse opera’s. Hij vertrouwt op zijn instinct en ervaring, maar gebruikt soms onconventionele en illegale middelen om zaken op te lossen.
Krister Henriksson kruipt opnieuw in de huid van Kurt Wallander voor een nieuwe reeks, die erg succesvol was in de Zweedse bioscopen. De zes razend spannende verhalen in deze derde Wallander box zijn originele scenario’s van de hand van bestsellerauteur Henning Mankell zelf. Met andere woorden : de absolute top van de Scandinavische crimi’s.
Afleveringen :
1. De wraak
2. De schuld
3. De koerier
4. De dief
5. De celliste
6. De priester
CompAZG ID: 5380

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2009
Speeltijd: 540 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Krister Henriksson,
Geproduceerd door: Yellow Bird Films AB
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer