Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A Touch of Frost: Het complete 11e seizoen (26)

Nieuwe moordzaken voor inspecteur Jack Frost in het elfde seizoen van de meest succesvolle Britse detectiveserie ooit. Misdaad, spanning en intrige gegarandeerd.

DVD 1
Another Life
Frost is net terug in zijn oude functie, of er dienen zich alweer twee nieuwe zaken aan. De eerste draait om het lijk van een man, die gevonden werd in de rivier, met een forse som contant geld op zak en een lijst met raadselachtige nummers. De tweede zaak brengt Frost en Sergeant Lawson naar de wereld van stijldansen, waar Miss Dolores Delmonte wel heel ver gaat in haar zoektocht naar de perfecte danspartner...

DVD 2
Dancing in the Dark
Twee nieuwe zaken voor Frost. De eerste draait om een man die op eerste gezicht het slachtoffer lijkt van een roofmoord. Maar nadat hij de echtgenote en haar therapeut heeft ondervraagd, weet Frost het niet zo zeker. Zouden die twee zachtaardige types tot moord in staat zijn? In de andere zaak wordt het lijk van een escortmeisje gevonden op de hotelkamer van een rijke zakenman. Hij ontken
CompAZG ID: 5377

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003-10-26
Speeltijd: +/-120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Media Companies: Dutch FilmWorks
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer